Thursday, December 07, 2006

Itsenäisyyspäivänä Jyväskylän sotilasparaatissa 87-vuotias sotaveteraani osoitti itsemurhallaan mieltään aluemiehityksiämme vastaan

Itsenäisyyspäivänä Jyväskylän sotilasparaatissa 87-vuotias sotaveteraani osoitti itsemurhallaan mieltään aluemiehityksiämme vastaan. Tiedotusvälineet jättivät motiivin julkistamatta, vaikka se on yleisessä tietoisuudessa

Suomalaisuusmääritelmää sopii pohtia. Se kuka on suomalainen ja suomalaisuusasiaa ajava on monasti hämärrytetty erilaisilla puoluekytkennöillä parhaiten se ilmenee mm. erilaisina ansio- ja kunniamerkkien myöntämisenä sellaisille, jotka ovat kaikkein arvottomimpia niitä saamaan kuten esim. Markus Lyyra joka on tunnettu miehittäjä-Ryssän agentti UM:ssä ja aiemmin Ryssälässä ollessaan erilaisena ulkoministeriön edustajana

Kuten olemme huomanneet niin monille suomalaisuus jopa itsenäisyyspäivänä on pelkkä vitsi. KRP:n lipputangossa oli liput liputtamassa väärinpäin itsenäisyyspäivänä 6.12.2006Kuka syntyy suomalaisista vanhemmista, niin myös kuolee suomalaisena

Suomalaisuus ei ole määriteltävissä vain asuinpaikan perusteella, sillä ns. sotalapsia oli valitettavasti Ruottissa ja menettivät siellä osittain suomalaisuutensa siinä kuin suomenkielisyytensäkin.

Poikkeuksena voitaneen todeta liki euripidiadoptaatiot kuten Anu Mylläri, joka ei ole ns. syntyperäinen suomalainen mutta asennemaailmansa ohittanee monien komujen asennemaailman suomalaisuudesta.

Se että ei ole käynyt armeijaa, sillä ei ole mitään tekemistä suomalaisuusmääritelmän kanssa. On monia jotka vamman tmv:n esteen takia jättävät ko. suoritteen tekemättä. Oma armeija-aikanani näytti että ko. hommissa on vain epäpäteviä tupakkia vetäviä juoppoja. Armeijalääkärinäkin oli tunnettu "Keppi-Tikkinen", joka ei antanut asianmukaista hoitoa polvelleni, vaan sain sen asiallisesti hoitoonsaatettuani vasta aloitettuani opiskelut Tampereen yliopistossa syksyllä 1984.

Joten Suomen nuoret lopettakaa pelleily ja syyllistäminen, syyllisyyden tunteminen sillä onko joku käynyt armeijan vai ei.

Aseellisena koulutuksena markkinoitu varusmiespalvelus Parolannummella 1982-1983 oli ns. "punkkien" eli petien uudelleenkokoamista, lattioiden luuttuamista, ala-arvoista sulkeisharjoittelua, missä sallittiin tupakinpolttelu tauoilla palvelusaikana ja simputuksenluonteista paukkupatien, kranaattilaatikoiden, ylimääräisten telamiinojen kanniskelua simputuksena, jos annoit palautetta, mikä kyseenalaisti ns. esimiesten tietotaidon (niin tiedossa oli simputusta ), enempi kuin sodankäynnin oppimista tai siihen opastamista.

Kyseenalaista oli myös monasti juopumustilassa tai voimakkaasti krapulassa olevien kapiaisten palveluksessaolo näyttämässä mallia mikä on armeijan kouluttajien taso.

Armeijakoulutuksena huvittavinta oli pyöräilyn opettaminen vanhoilta 1950-luvun säriseviltä filmeiltä, minkä esityksen jälkeen ns. pyöräilyn perusohjeita ei ollenkaan päivitetty, vaan ohjeet tarjottiin edelleen yli 30 vuotta vanhoja oppeja.


Seppo Lehto

Miehittäjä-Ryssä helvettiin loisimasta alueiltamme http://sanoma-ihmiskunnalle.blogspot.com

Ilta-Lehti tyytyi uutisoimaan disinformatiivisesti sotaveteraanin itsemurhaprotestin:

Vanhus heittäytyi panssarivaunun alle
7.12.2006 10:13
Sotaveteraani kuoli itsenäisyyspäivän paraatissa.


Iäkäs mies käveli yllättäen panssarivaunun alle. Hänet todettiin kuolleeksi sairaalassa. (JUKKA JÄRVINEN)

87-vuotias mies kuoli, kun hän käveli panssarivaunun alle eilen valtakunnallisessa itsenäisyyspäivän paraatissa Jyväskylässä. Onnettomuus tapahtui hieman yhden jälkeen iltapäivällä ohimarssin aikana vastaanottokorokkeen lähellä.
Jyväskyläläismies oli seuraamassa paraatia kaupungintalon edustalla katselutilassa, joka oli varattu sotaveteraaneille ja heidän vaimoilleen.
Panssarivaunuosasto oli juuri veteraanien kohdalla, kun penkillä istunut mies nousi nopeasti ylös ja siirtyi kadulle.
- En ota kantaa tapauksen syihin. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa, rikosylikomisario Raimo Peltovuori Jyväskylän poliisista sanoo.
Näytti tarkoitukselliselta
Jyväskyläläinen Antti Paajoki seurasi paraatia asuntonsa parvekkeelta ja ikuisti tapahtumat videokameralla.
- Kaukaa katsottuna näytti, että mies meni tahallaan kadulle. Ei se sairauskohtaukselta vaikuttanut, pikemminkin heittäytymiseltä, Paajoki kommentoi.
- Tilanne tuli todella yllättäen. Se oli järkyttävä tapaus.
Silminnäkijöiden mukaan mies kulki kävelytiellä panssarivaunujen kulkusuunnan vastaisesti, astui sitten ajoradalle, kumartui maahan ja kierähti panssarivaunun alle.
Lisää aiheesta torstain Iltalehdessä

2 comments:

Ruben Bike said...

sorry... do you speak inglish? Greetings from mexico...

Vapaussotien soihdunkantaja vapaussoturi Seppo Lehto Tampere suojeluskuntaperinteiden reinkarnaatio said...

Terve tiedemies ;)

Olin tänään hyvässä neekeriseurassa. Tuntemani neekeri tuli jo ruokalan kassalla saadessani vaihtorahaa takaisin vaatimaan. "Seppo tarjoa minulle kahvi" ... ja se toistui eri variaatioineen.

Meinasin istua samaan pöytään kuin tämä neekerituttuni, mutta hän kielsi, että kun en ostanut hänelle kahvia. - Istuin viereisessä pöydässä ja kommentoin sitä kautta "Seppo osta minulle kahvi"-kommenttejaan perusteilla miksi en.
Samalla soi kännyni ja sain tietää että oli eräs vuosina 2004-2006 minua tappamisella uhannut neekeri vihdoin ja viimein pääsemässä käräjille kanssani.

Samassa pöydässä istui nainen "H"-keiju, joka ihmetteli laillani tätä kahvin vonkausta. Hän meinasi ostaa jo kahvin tälle hupiveikollemme, mutta ei kahvin piti olla Sepon tarjoamaa.

Lopputulos oli tähänkin päivään mahtui tuskastumiseen asti neekeröintiä

Ai niin muistathan osallistua profeetta Mohammad pilakuvakilpailuun Suomessa. Älykkäänä miehenä sait jo hakusanoja mutta laitetaan vielä yksi "Tampere-tunnetuksi" niin on helpompi päästä huumorin lähteille;)