Monday, May 08, 2006

Tervetuloa veljeskansamme tsetseenien orvot ja puoliorvot - Kyllä Suomi maksaa, kun Seppo Lehto tunnustaa

Tervetuloa veljeskansamme tsetseenien orvot ja puoliorvot - Kyllä Suomi maksaa, kun Seppo Lehto kaikki tunnustaa

Seppo Lehto aikoo laittaa paremmaksi kuin tuo Turun Sanomissa 7.5.2006 uutisoitu saksalaismies

Seppo Lehto aikoo tunnustaa kaikki puoliorvot ja orvot tsetseenilapset omikseen Suomen valtion lukuun;) .. joten pistäkää paremmaksi jos pystytte.

Toivomme silvotun tynkä-Suomen ja ulkomaistenkin tsetseenitahojen ottavat yhteyttä järjestelyn onnistumiseksi Seppo Lehtoon esim. kavkaz.fi sivujen keskustelufoorumin tai sähköpostin isanmaan_asiall@yahoo.com kautta

Seppo Lehto Tampere http://www.kavkaz.fi


Viite: Saksalaismies tunnustaa tuhannen lapsen isyyden

Katkeroitunut saksalaismies kostaa isänmaalleen tunnustautumalla tuhannen ulkomaalaisen lapsen isäksi, kertoo saksalainen Der Spiegel -lehti tuoreessa numerossaan.
Paraguayssa nykyisin asuva 56-vuotias mies kertoi lehdessä, että hän on jo ehtinyt tunnustaa 300 lapsen isyyden. Der Spiegelin mukaan Saksan viranomaiset eivät selvitä, onko joku isäksi tunnustautuva todella lapsen biologinen isä. Ainoa vaatimus on, että lapsen äiti suostuu Saksan kansalaisuuden myöntämiseen lapselle ja ettei kukaan muu mies väitä lasta omakseen.
Lehden mukaan syynä miehen isyyskampanjaan on se, että hän haluaa kostaa Saksalle, jossa hänet tuomittiin 1987 kolmen vuoden vankeusrangaistukseen petoksesta.


08.05.2006 02:34 Etelä-Suomen Sanomat, Turun Sanomat jne - ottanevat kantaa myös Patrioottiradion tuomiin näkemyksiin?


Sotasyyllisyydet kumottava virallisesti, jotta voimme vaatia miehitettyjen alueidemme palauttamista! Ainoa oikea syyllinen viime sotiimme oli saastainen sovjet-Ryssä, nykyinen Venäjän federaatio.

Suomi suomalaisille, Afrikka afrikkalaisille!

No comments: