Tuesday, April 11, 2006

Ei pakolaisia ainakaan toisten maiden entisistä siirtomaista, jotka tulevat tänne neekeröimään ja leikkimään uutta "valittua kansaa"Hyvää huomenta ja päivää Mikko Heikalle ja evankelisluterilaiselle kirkolle 11.4.2006

Ohessa pääsiäisajan saarnani Evankelisluterilaiselle kirkolle

to:
Espoon hiippakunnan tuomiokapituli

Kirkkokatu 10 (kartta)

PL 203

02771 ESPOO

(09) 805 080

fax (09) 8050 8848

espoo.tuomiokapituli@evl.fi

Jos olisimme neekereitä tai somaleita tmv:a talebaanien huumekuskeja, niin ilmeisesti yhteiskuntakin rahoittaisi paremmin perheellisten suomalaisten hyvinvointia esim. alemmalla perheverotuksella, mutta suomalaisina olemme kasvamassa vain neekereiden, somalien rahoittajiksi. Ruotsinkieliset sukusäätiöt ymv:t entisen aateliston edustajat eivät tähän osallistu, kun ovat aikanaan oppineet ja osanneet säätiöidä sukuomaisuutensa niin ettei tule joka sukupolvi erikseen verotetuksi.

Tavallisen monasti suomalaisella kun ei ole työtä, niin ei ole työsuhdekännyköitäkään, eikä välttämättä muuta sosiaalista suhdetta kuin katsella neuvostoliittoaikuisia uusintoja tv:n valittujen palojen valikomina yhteiskuntatotuuksina ja harhakuvina halvan oluenkittaamisena seuraksi mahorkkasätkää vetelevine seuralaisineen.

Puhelinliittymäkin tuli sanottua irti, kun ei tule soittoja eikä ole itsellä juuri kenellekään maksullista asiaa ( kun kaikki tuppaa olemaan jo maksullisia palvelunumeroita, eikä ne kännykkäsoitotkaan ilmaisia ole ).

Työ ja toimeentulo ja ihmisarvoinen käteenjäävä raha, siitä ei ole kirkko ja yhteiskunta kiinnostuneita.On nähty ja nähdään mikä on ollut kaikkien "moni ns. kulttuuristen" anti ja kohtalo Vanhan testamentin Babylonista viimevuosien Neuvostoliittoon ja Jugoslaviaan. Ei vain tunnuta otettavan opikseen vaan pyritään tekemään Suomestakin toisiaan inhoavien kansojen sekasotku, missä kaikki ovat toistensa kurkussa toisiensa ymmärtämättömyyden takia.

"Monikulttuurisuutta" ajetaan kuin käärmettä pyssynpiippuun ottamatta huomioon sitä mitä nähdään tapahtuvan jo Euroopassa ja USA:ssa muslimimellakoineen.


Valitettavaa että kansallinen kirkkommekin sulkee silmänsä siltä, ettei "kannettu vesi kaivossa pysy" kun tänne raahataan valittuja uusia "pyhiä lehmiä" pakolaisstatuksella vaikka tiedossa on että samalla rahalla kun ko. ns. pakolainen maksaa tälle yhteiskunnalle vuosittain niin enemmän kuin 100 kertainen hyvä voitaisiin rakentaa vastaavalla summalla ko. kriisialueilla asuville hädänalaisille esim. Darfuriin kristityille neekereille rahoittamalla ko. leireille itsepuolustusjärjestelmä ( esim. maksetut vartijat ) ja oikeus palata kotiseuduilleen Etelä-Sudaniin. Omasta historiastamme Jääkäriliike kertoo että se on kestävää kehitystä eikä pallotella ihmisiä osana hajoavia keinotekoisia valtioita.

Tämä nykyinen "anekauppa" eli pakolaisten vastaanotto on yhtä farisealaista kuin aiempi katolisen kirkon touhu "lantti kirstuhun, niin sielu taivaaseen vilahtaa". Pyssy käteen (para bellum) tasavertaisuus kasvaa aina ja kaikkialla. Suomenkin demokratia lepää viimekädessä runsaassa asekannassa.

Logiikan mukaisesti asekantaa pitäisi vielä parantaa, sillä mikäli ko. tilastoihin on uskominen on Suomen asekanta suhteessa isompi kuin USA:ssa. Voinemme päätellä että demokratiisuus kasvanee suoraan verrannollisesti asekantaa parantamalla.

Mielivaltainen virkakunta tietää, että viimekädessä mielivalta voi johtaa viimekädessä lopullisiin ratkaisuihin, kuten Niskasen tekemä elokuva 1970-luvun poliisimurhista kertoo.
Joten kuten ulkoisissa, niin myös sisäisissä suhteissa mielivalta vähenee mitä paremmat on neuvotteluasemat. Siksi on ihmeteltävää kansakunnallisesta näkökulmasta, ettei Suomi liittynyt jo perustamisvaiheessa Natoon ja ollut näin Natonkin perustajavaltiona parantamassa demokratiaa ja vakaita oloja Eurooppaan.


Tässä maassa ei kaivata yhtään enempää monikulttuurisuutta, kuin mitä on ja nykyistäkin paapomis- ja hyysärimenttaliteettia voitaisiin voitaisiin vähentää. Ei pakolaisia ainakaan toisten maiden entisistä siirtomaista, jotka tulevat tänne neekeröimään ja leikkimään uutta uudelleen synnytettävää "valittua kansaa".

Ystävällisesti moitesaarnastani huolimatta hyvää päivänjatkoa

Tiedä häntä olenko kristitty vai en vai palavan pensaan lieskahulmahdus

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi Miehitetyt alueet takaisin miehittäjä-Ryssältä

Ohessa uutissivusto : http://www.kavkaz.fi/uutiset.html ja viimeisimmät uutiset Pentti Linkolan ja Seppo Lehdon tapaamisen jäljiltä http://www.kavkaz.fi/20060410.html