Tuesday, April 11, 2006

Ei pakolaisia ainakaan toisten maiden entisistä siirtomaista, jotka tulevat tänne neekeröimään ja leikkimään uutta "valittua kansaa"Hyvää huomenta ja päivää Mikko Heikalle ja evankelisluterilaiselle kirkolle 11.4.2006

Ohessa pääsiäisajan saarnani Evankelisluterilaiselle kirkolle

to:
Espoon hiippakunnan tuomiokapituli

Kirkkokatu 10 (kartta)

PL 203

02771 ESPOO

(09) 805 080

fax (09) 8050 8848

espoo.tuomiokapituli@evl.fi

Jos olisimme neekereitä tai somaleita tmv:a talebaanien huumekuskeja, niin ilmeisesti yhteiskuntakin rahoittaisi paremmin perheellisten suomalaisten hyvinvointia esim. alemmalla perheverotuksella, mutta suomalaisina olemme kasvamassa vain neekereiden, somalien rahoittajiksi. Ruotsinkieliset sukusäätiöt ymv:t entisen aateliston edustajat eivät tähän osallistu, kun ovat aikanaan oppineet ja osanneet säätiöidä sukuomaisuutensa niin ettei tule joka sukupolvi erikseen verotetuksi.

Tavallisen monasti suomalaisella kun ei ole työtä, niin ei ole työsuhdekännyköitäkään, eikä välttämättä muuta sosiaalista suhdetta kuin katsella neuvostoliittoaikuisia uusintoja tv:n valittujen palojen valikomina yhteiskuntatotuuksina ja harhakuvina halvan oluenkittaamisena seuraksi mahorkkasätkää vetelevine seuralaisineen.

Puhelinliittymäkin tuli sanottua irti, kun ei tule soittoja eikä ole itsellä juuri kenellekään maksullista asiaa ( kun kaikki tuppaa olemaan jo maksullisia palvelunumeroita, eikä ne kännykkäsoitotkaan ilmaisia ole ).

Työ ja toimeentulo ja ihmisarvoinen käteenjäävä raha, siitä ei ole kirkko ja yhteiskunta kiinnostuneita.On nähty ja nähdään mikä on ollut kaikkien "moni ns. kulttuuristen" anti ja kohtalo Vanhan testamentin Babylonista viimevuosien Neuvostoliittoon ja Jugoslaviaan. Ei vain tunnuta otettavan opikseen vaan pyritään tekemään Suomestakin toisiaan inhoavien kansojen sekasotku, missä kaikki ovat toistensa kurkussa toisiensa ymmärtämättömyyden takia.

"Monikulttuurisuutta" ajetaan kuin käärmettä pyssynpiippuun ottamatta huomioon sitä mitä nähdään tapahtuvan jo Euroopassa ja USA:ssa muslimimellakoineen.


Valitettavaa että kansallinen kirkkommekin sulkee silmänsä siltä, ettei "kannettu vesi kaivossa pysy" kun tänne raahataan valittuja uusia "pyhiä lehmiä" pakolaisstatuksella vaikka tiedossa on että samalla rahalla kun ko. ns. pakolainen maksaa tälle yhteiskunnalle vuosittain niin enemmän kuin 100 kertainen hyvä voitaisiin rakentaa vastaavalla summalla ko. kriisialueilla asuville hädänalaisille esim. Darfuriin kristityille neekereille rahoittamalla ko. leireille itsepuolustusjärjestelmä ( esim. maksetut vartijat ) ja oikeus palata kotiseuduilleen Etelä-Sudaniin. Omasta historiastamme Jääkäriliike kertoo että se on kestävää kehitystä eikä pallotella ihmisiä osana hajoavia keinotekoisia valtioita.

Tämä nykyinen "anekauppa" eli pakolaisten vastaanotto on yhtä farisealaista kuin aiempi katolisen kirkon touhu "lantti kirstuhun, niin sielu taivaaseen vilahtaa". Pyssy käteen (para bellum) tasavertaisuus kasvaa aina ja kaikkialla. Suomenkin demokratia lepää viimekädessä runsaassa asekannassa.

Logiikan mukaisesti asekantaa pitäisi vielä parantaa, sillä mikäli ko. tilastoihin on uskominen on Suomen asekanta suhteessa isompi kuin USA:ssa. Voinemme päätellä että demokratiisuus kasvanee suoraan verrannollisesti asekantaa parantamalla.

Mielivaltainen virkakunta tietää, että viimekädessä mielivalta voi johtaa viimekädessä lopullisiin ratkaisuihin, kuten Niskasen tekemä elokuva 1970-luvun poliisimurhista kertoo.
Joten kuten ulkoisissa, niin myös sisäisissä suhteissa mielivalta vähenee mitä paremmat on neuvotteluasemat. Siksi on ihmeteltävää kansakunnallisesta näkökulmasta, ettei Suomi liittynyt jo perustamisvaiheessa Natoon ja ollut näin Natonkin perustajavaltiona parantamassa demokratiaa ja vakaita oloja Eurooppaan.


Tässä maassa ei kaivata yhtään enempää monikulttuurisuutta, kuin mitä on ja nykyistäkin paapomis- ja hyysärimenttaliteettia voitaisiin voitaisiin vähentää. Ei pakolaisia ainakaan toisten maiden entisistä siirtomaista, jotka tulevat tänne neekeröimään ja leikkimään uutta uudelleen synnytettävää "valittua kansaa".

Ystävällisesti moitesaarnastani huolimatta hyvää päivänjatkoa

Tiedä häntä olenko kristitty vai en vai palavan pensaan lieskahulmahdus

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi Miehitetyt alueet takaisin miehittäjä-Ryssältä

Ohessa uutissivusto : http://www.kavkaz.fi/uutiset.html ja viimeisimmät uutiset Pentti Linkolan ja Seppo Lehdon tapaamisen jäljiltä http://www.kavkaz.fi/20060410.html

3 comments:

Eduskunnan juoppo-orkesterin johtaja Antero said...

Eduskunnan pääsiäisajan Antero Kekkosen eli juoppohullun päiväkirjasta 13.4.2006

Vaadimme miehittäjä-Ryssä luovuttamaan Suomelta ryöstämänsä alueet ja lähetystörakennuksen tsetseenipakolaisten käyttöön ja siirtymään diplomaattistatuksensa kanssa värjöttelemään Kolera-altaaseen potkaisua

Antero Kekkonen SDP eduskunta

PS: Me erehdyimme pyyhkimään perseemme stasi-listaan eikä sitä enää ole kuin Seppo Tiitisen ja Eero Kekomäen muistijälkinä. Uskottehan - jookos?

lacroixgammee said...

TIEDOTUSVÄLINEIDEN EDUSTAJILLA RYSSÄLÄINEN SENSUURI PÄÄLLÄ NEEKERIRIKOLLISTEN SUOJELEMISEKSI SUOMESSA, SIINÄ KUIN KÄRÄJÄOIKEUKSILLA NEEKERIKYRVÄN HALU ON AIVAN HIRVEÄ JA KAUHISTUTTAVA:

Sensuuri vallitsee Aamulehdessä, joka ei julkaise totuutta loisivista maahanmuuttaroistoista. Ilta-Sanomissa suomi24.fi maahanmuuttajat osion mukaan IS-linkki ei toimi.

Ohessa sensuroitu juttu:

Maahanmuuttajat murhasivat MP3-soittimen takia
Kirjoittanut: Belgiassa 24.4.2006 klo 09.50

Jopa 80000 mielenosoittajaa marssi eilen läpi Brysselin keskustan protestoidakseen belgialaisen teinipojan toissaviikkoista raakaa murhaa. Hiljaiseksi marssiksi ristitty joukkokokous oli yksi maan lähihistorian suurimpia.

Surmatun isä Guy Van Holsbeeck oli lohduttunut perheen saamasta valtavasta sympatia-aallosta.

- Tapahtuma oli hyvin tunteikas ja se lievitti jossain määrin tuskaamme, hän totesi Belgian flaaminkielisellä tv-kanavalla.

17-vuotias Joe Van Holsbeeck joutui huhtikuun 12. päivänä ryöstön kohteeksi keskellä Brysselin keskusrautatieaseman iltaruuhkaa. Nuorukainen kieltäytyi kuitenkin itsepintaisesti luovuttamasta MP3-soitintaan kahdelle pohjoisafrikkalaista syntyperää olevalle varkaalle.

Ryöstäjät iskivät puukolla kuolettavasti viisi kertaa Van Holsbeeckin rintaan ja pakenivat paikalta. Valvontakamera tallensi, kun tappajat poistuivat aseman pääovesta kohti Brysselin keskustan tunnettua Grand Place -aukiota. Myöhemmin myös Brysselin kasinon kamerat kuvasivat kaksikon.

Vaikka ryöstäjän juoksivat nopeasti kameroiden ohi, kuvista nähtiin heti kaksikon syntyperä. Julkisuuteen kuvat annettiin vasta harkinnan jälkeen, koska Belgian viranomaiset pelkäsivät tapauksen kiihdyttävän ennakkoluuloja maahanmuuttajaväestöä kohtaan.

Brysselin muslimiyhteisön johtajat ilmoittivat olevansa järkyttyneitä tapauksesta ja imaamit ovat rukoilleet ihmisiä ilmiantamaan epäillyt. Tekijät ovat kuitenkin yhä vapaalla jalalla.

Eiliseen mielenosoitukseen osallistui myös runsaslukuinen joukko pohjoisafrikkalaisia maahanmuuttajia. Van Holsbeeckin perjantaisissa hautajaisissa muslimit jakoivat tuoretta leipää hautajaisväelle.

Surmatun vanhemmat ovat olleet koko ajan hyvin varovaisia, jottei tapaus lietsoisi rotuvihaa. He esittivät myös toiveen, että poliittiset puolueet pysyttelisivät poissa eilisestä mielenosoituksesta.

Rotukysymyksen sijaan tapauksesta onkin tehty nuorisoasia, johon viittasi myös Belgian pääministerin Guy Verhofstadtin eilinen lausunto.

- Mielenosoitus on tärkeä signaali ja annan sille täyden tuen. Aiomme ponnistella tulevaisuudessa enemmän nuorisorikollisuuden kitkemiseksi, pääministeri lupasi

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat

KRP Suomen poliisi suojeli Ryssän sotarikollisia said...

KRP KESKUSRIKOSPOLIISI
päällikkö Tero Kurenmaa
TIEDOTTAA KANSALLISENA VETERAANIPÄIVÄNÄ 27.4.2006

Raivatkaa tilaan perseestänne, sillä Vapun kunniaksi pedofiiliprofeetta Muhammedin Jumala Allah on tulossa tunkeutumaan suoleenne, yhtä rajusti kuin matkarakastaja ( Junnu Vainion laulu ) ilman kondomia ja liukuvoidetta.

KRP